Με ελληνική σημαία στα χέρια του Νικολαΐδη θα ανοίξουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Το Λονδίνο θα «κλέψει» απόψε όλες τις εντυπώσεις, καθώς το βράδυ στις 11.00 ώρα Ελλάδος τα βλέμματα όλου του πλανήτη θα είναι στην τελετή έναρξης των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων. 204 χώρες, 10.500 αθλητές, 22.000 εθελοντές και 23.000 άτομα στην υπηρεσία της ασφάλειας είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, χαρίζοντας μοναδικό θέαμα μέσω της μεγαλύτερης διοργάνωσης

του πλανήτη.

Η αυλαία της τελετής έναρξης θα ανοίξει με φόντο την ελληνική σημαία, καθώς πρώτος απ' όλους στην παρέλαση των αθλητών στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, κατά την Παρέλαση των Εθνικών Αποστολών, θα είναι ο Έλληνας πρωταθλητής του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Στιγμή η οποία θα προκαλέσει ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας στους απανταχού Έλληνες, οι οποίοι την έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε...

Αθλητής οι οποίος παράλληλα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, γεγονός που αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι η δεύτερη φορά που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μου προσφέρει μία από τις μέγιστες τιμές της ζωής μου και θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Νιώθω ότι δικαιώνονται τα όνειρα και οι προσπάθειες μου στον αθλητισμό.

Είχα πει και παλιότερα ότι τα μετάλλια τα κερδίζεις, αλλά παρόμοιες τιμές σου προσφέρουν την αναγνώριση που επιζητά ο κάθε αθλητής και είναι κάτι που δεν ανταλλάσσεται. Η στιγμή του 2008 όταν ήμουν πρώτος Λαμπαδηδρόμος αλλά και αυτή που θα ζήσω στο Λονδίνο, είναι οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της αθλητικής μου καριέρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα