Φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Νορβηγίας με 2-3!

Το πρώτο γκολ ήλθε γρήγορα αφού το πέτυχε -με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο- μόλις στο 7' με σέντρα-σουτ ο Τοροσίδης.

Λίγο μετά, μπήκε το δεύτερο, όταν στο 11', ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0 και το αφιέρωσε στον απουσιάσαντα Γ. Καραγκούνη.

Η Νορβηγία μείωσε γρήγορα, στο 14', μετά το ‘τυχερό’ σουτ του Χάγκελαντ, αφού βρήκε στον Μανιάτη και αλλάζοντας πορεία, ξεγέλασε τον Καρνέζη.

Ακολούθησαν οι εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες

του Φορτούνη στο 36', που πλασέ επάνω στον τερματοφύλακα και του Αμπντελαουέ στο 37', με κεφαλιά στο δοκάρι.

Εν συνεχεία, ο Μήτρογλου -που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο- έχασε ένα εύκολο γκολ, όταν στο 53' που ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα έχασε το πλασέ.

Όμως, στο 57' ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού έβαλε γκολ με ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση.

Το δεύτερο γκολ των Νορβηγών επέτυχε ο Ρίσε στο 75'.

Αν και οι πολλές αλλαγές -ως το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης- έριξαν τον ρυθμό, οι Νορβηγοί -με περισσότερες δυνάμεις και διάθεση για τρέξιμο- το πάλεψαν στο τελευταίο τέταρτο, αλλά, ο Καρνέζης κράτησε την νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νορβηγία:

Γιαρστάιν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ (37' Ρόγκνε), Χάνγκελαντ, Ρίσε, Χένρικσεν (46' Άικρεμ), Νορντβάιτ, Ελγιουνούσι, Πέντερσεν (46' Γκριντχάιμ), Χούσεκλεπ (63' Σέντερλουντ), Αμπντελαουέ (63' Μπράατεν)

Ελλάδα:

Καρνέζης, Τοροσίδης (46' Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος (81' Σιόβας), Τζιόλης (81' Δημούτσος), Μανιάτης (46' Νίνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (70' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Σαμαράς (46' Μήτρογλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα