Γιορτή για το νταμπλ

Σε μία εντυπωσιακή και άκρως πανηγυρική φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός γιόρτασε το φετινό νταμπλ, και παράλληλα το 39ο πρωτάθλημα και το 25ο Κύπελλο της ιστορίας του, ενώ οι φίλοι του αποχαιρέτησαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 των Σέρβων, με γκολ των Ντιόγκο και Ιμπαγάσα, ενώ ο Οζέγκοβιτς

ήταν ο σκόρερ των φιλοξενούμενων. Αποτέλεσμα το οποίο δεν είχε σημασία για κανέναν, στη χθεσινή γιορτινή ημέρα για τους Πειραιώτες.

Το πρόγραμμα της φιέστας άρχισε με τον αγώνα παλαιμάχων, ενώ συνεχίστηκε με την αναμέτρηση των... πιτσιρικάδων των «ερυθρολεύκων». Στη συνέχεια ακολούθησε το μεγάλο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, στη λήξη του οποίου όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Ενδιάμεσα έγινε η βράβευση στον Κριστιάν Καρεμπέ, για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ βραβείο πήρε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ μέσω του Βαλβέρδε.

Εντύπωση προκάλεσε η χορογραφία των οπαδών του Ολυμπιακού, η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Δ. Μητροπάνου, ενώ ξεσήκωσε την εξέδρα ο τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός.

Τη στιγμή που παίκτες, τεχνικό τιμ και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σήκωσαν στα χέρια τους τα τρόπαια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, η νύχτα έγινε μέρα απο τα πυροτεχνήματα στο Φαληρικό στάδιο, ενώ οι οπαδοί της ομάδας πανηγύριζαν εκστασιασμένοι για την κατάκτηση του νταμπλ.


Keywords
Τυχαία Θέματα