Γύρισαν στη ΝΔ οι… άσωτοι Μαρκόπουλος-Σολδάτος

«Όποιος φεύγει από το μαντρί, τον τρώει ο λύκος», είχε πει ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ σχολιάζοντας τη φυγή στελεχών από το κόμμα του. Κάτι αντίστοιχο μάλλον ισχύει και για τους κ. κ. Κώστα Μαρκόπουλο και Θεόδωρο Σολδάτο, που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην ΚΟ της ΝΔ.

Οι δύο βουλευτές είχαν ανταποκριθεί στο προσκλητήριο για την ενιαία κεντροδεξιά που είχε απευθύνει ο κ. Σαμαράς στο κλείσιμο του συνεδρίου

της ΝΔ και ο πρωθυπουργός με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε την επανένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ των κ. κ. Μαρκόπουλου και Σολδάτου.

Πλέον, η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί 127 βουλευτές, ενώ η δικομματική κυβέρνηση στο σύνολό της φτάνει τους 155 βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρκόπουλος είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ τον Φεβρουάριο του 2012 και στις τελευταίες εκλογές είχε εκλεγεί βουλευτές Ευβοίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από τους οποίους επίσης αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες.

Αντιθέτως, ο κ. Σολδάτος είχε εκλεγεί βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία και διεγράφη τον περασμένο Νοέμβριο, όταν κατά την ψηφοφορία για τον κρατικό προϋπολογισμό ψήφισε «παρών» για τα κονδύλια των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα