Ι.Κ.Α.: Διαβεβαιώνει ότι θα καταβληθούν κανονικά οι συντάξεις

«Η απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων είναι διασφαλισμένη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν στην οικονομική κατάσταση του Ιδρύματος και το μέλλον των συντάξεων.

Η διοίκηση του Ι.Κ.Α. αναγνωρίζει ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα «κυρίως λόγω της αύξησης της ανεργίας», ωστόσο σημειώνει ότι «οι πρωτοβουλίες του Ιδρύματος για περιστολή των δαπανών, την αυστηρή εφαρμογή των διατάξεων για τη ρύθμιση οφειλών, την εξάλειψη των παραβατικών συμπεριφορών και των παράνομων παροχών, με την συνδρομή του χρηματοδοτικού προγράμματος

στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού, διασφαλίζει την απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων».

«Η ανακύκλωση σχολιασμών και δημοσιευμάτων που δημιουργούν ανασφάλεια και αμφισβήτηση στους ίδιους τους συνταξιούχους και γενικότερα στους εργαζομένους αναφορικά με τις δυνατότητες του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους, όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, αντίθετα λειτουργούν ανασταλτικά, δεδομένου ότι δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα