ΗΠΑ: 1 στους 5 ενήλικες δεν χρησιμοποιεί internet

Σύμφωνα με με μια νέα έρευνα οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται για το διαδίκτυο, είτε αυτό αφορά το να έχουν e-mail, είτε το να βλέπουν βίντεο στο YouTube, είτε να έχουν προφίλ στο Facebook. Ένας στους πέντε ενήλικες στις Ηνωμένες Πολιτείες λέει δεν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, παρότι πλέον αποτελεί εργαλείο για πολλές χρήσεις στα χέρια εκατομμυρίων χρηστών ανα τον κόσμο.

Η έρευνα, που διεξήχθη πέρυσι,

ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με αυτή, 48% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν θέλει να μπαίνει στο internet, καθώς πιστεύει ότι δεν του χρησιμεύει σε κάτι, όπως επίσης και ότι δεν τους προσφέρει το είδος της επικοινωνίας και επαφής με τους άλλους ανθρώπους που θα ήθελαν οι ίδιοι. Μάλιστα μερικοί έχουν δώσει και πιο ασυνήθιστες δικαιολογίες, στις οποίες συγκαταλέγονται και τα παρακάτω: το ότι είναι πολύ ακριβή ασχολία το διαδίκτυο και ότι είναι πολύ δύσκολο, καθώς και χάσιμο χρόνου για αρκετούς.

Τέλος σύμφωνα πάντα με την έρευνα, μόλις το 20% δήλωσε, ότι γνωρίζει αρκετά για το διαδίκτυο, αλλά επιλέγει να μην το χρησιμοποιεί, ενώ το 10% από τους ερωτηθέντες δεν αποκλείουν το γεγονός να το χρησιμοποιήσει στο μέλλον για μία πιθανή δημιουργική ασχολία.

Keywords
Τυχαία Θέματα