«Καλύτερη στοματική υγεία μέσα στην οικογένεια»

Ο δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τη Στοματολογική Εταιρία Ελλάδος και την εταιρεία Unilever προγραμματίζουν εκδήλωση-γιορτή με τίτλο: «Καλύτερη στοματική υγεία μέσα στην οικογένεια: μαζί για ένα λαμπερό χαμόγελο» που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», το Σάββατο 30 Μαρτίου από τις 11.00 ως τη 13.00.

Με την εκδήλωση αυτή πέφτει η αυλαία του προγράμματος «Ζήσε. Μάθε. Γέλα» που υλοποιήθηκε στους παιδικούς σταθμούς του δήμου,

τα τελευταία δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδία εξετάστηκαν από οδοντιάτρους και έμαθαν παίζοντας, τραγουδώντας και φτιάχνοντας κατασκευές σχετικές με την στοματική υγεία και την καθημερινή υγιεινή του στόματος το πώς πρέπει να φροντίζουν τα δόντια τους.

Στην γιορτή θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες που έφτιαξαν τα παιδιά και οι παιδαγωγοί, από όλους τους παιδικούς σταθμούς, θα δοθεί παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο: «ο Φασουλής στον οδοντογιατρό» και θα υπάρξει συζήτηση με ειδικούς για θέματα που αφορούν την φροντίδα της στοματικής υγείας των παιδιών.

Keywords
Αναζητήσεις
οικογενεια και στοματικη υγεια
Τυχαία Θέματα