Κατοχυρώνουν το όνομα της κόρης τους ο Jay-Z & η Beyonce

Όλα τα έχουμε ακούσει στην βιομηχανία του θεάματος αλλά αυτό ίσως ξεφεύγει λίγο από τα καθιερωμένα.

Οι δύο τραγουδιστές έγιναν γονείς και μοιράστηκαν φωτογραφίες της νεογένητης κόρης, όχι όμως το όνομά της!

Ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρη τους, «διέρρευσαν» οι φωτογραφίες της Blue Ivy, στο ιντερνέτ. Όπως έγραψαν οι χαρούμενοι γονείς, «σας περιμένουμε να μοιραστείτε την χαρά μας και ευχαριστούμε που μας σεβαστήκατε σε αυτήν την όμορφη στιγμή της ζωής μας».

Η Beyonce

και ο Jay-Z, εκτός από τραγουδιστές είναι και επιχειρηματίες, γι’ αυτό αποφάσισαν να κατοχυρώσουν το όνομα της κόρης τους, σκεπτόμενοι μελλοντική επιχειρηματική δράση στον τομέα των παιδικών προϊόντων και ρούχων. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Washington Post” κατέθεσαν αίτηση κατοχύρωσης ονόματος στο γραφείο “U.S. Patent and Trademark”.

Οι δύο σουπερστάρς προσπαθούν να αποφύγουν οποιονδήποτε απατεώνα προσπαθήσει να βγάλει χρήματα μέσω της οικογένειάς τους.

Ο σχεδιαστής Joseph Mbeh κατοχύρωσε όνομα προϊόντος με την επωνυμία “Blue Ivy Carter NYC”, 4 μέρες μετά την γέννηση του παιδιού, σκοπεύοντας να δημιουργήσει σειρά παιδικών ρούχων. Άλλη αίτηση κατοχύρωσης ονόματος προϊόντος, κατατέθηκε στις 20 Ιανουαρίου, με τον διακριτικό τίτλο “Blue Ivy Carter Glory IV”, για σειρά αρωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα