Κουβέλης: Επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης Φώτης Κουβέλης σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών αρχηγών υπερτόνισε την ανάγκη να επικαιροποιηθεί η προγραμματική συμφωνία στη βάση των νέων δεδομένων.

«Καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να υπάρξει λύση», τόνισε αρχικά ο κ. Κουβέλης, ζητώντας παράλληλα «να επαναλειτουργήσει με κανονικό

πρόγραμμα η δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Ξεκαθάρισε πάντως, πως «στη σύσκεψη δεν συζητήθηκε μόνο το ζήτημα της ΕΡΤ, αλλά και τα ζητήματα λειτουργίας τρικομματικής κυβέρνησης», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «πρέπει να εξασφαλίζει κοινή θέση και των τριών κομμάτων».

«Είναι αναγκαίο και το διεκδικώ να υπάρξει επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας στη βάση των νέων δεδομένων», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας παράλληλα πως «προέχει το συμφέρον του λαού, ενώ ο τόπος πρέπει να οδεύσει προς την διέξοδο».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε «την υπευθυνότητα της ΔΗΜΑΡ, που είναι διαρκώς παρούσα» και τόνισε ότι «η συζήτηση θα συνεχιστεί και την Πέμπτη».

Αξίζει να σημειωθεί, πως την αυριανή σύσκεψη των τριών αρχηγών στις 20.30, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα