Μακελειό με πέντε νεκρούς στην Αριζόνα

Τέσσερις ανθρώπους πυροβόλησε και σκότωσε χθες στην Αριζόνα, ένας ένοπλος, φερόμενος ως επικεφαλής παραστρατιωτικής ομάδας και διαβόητος νεοναζί, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε σπίτι στο Τζίλμπερτ, προάστιο του Φοίνιξ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα επίσημα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, ωστόσο, στην εφημερίδα Arizona Republic, η οποία επικαλείται ανώνυμες αστυνομικές πηγές, ο δράστης ονομάζεται Τζέισον «JT» Ready κι είναι

διαβόητος νεοναζί, ο οποίος ίδρυσε την Αμερικανική Συνοριακή Φρουρά, μια παραστρατιωτική οργάνωση η οποία αναζητεί εμπόρους ναρκωτικών κοντά στα σύνορα με το Μεξικό.

Ανάμεσα στα θύματα του, βρισκόταν και ένα κοριτσάκι ηλικίας ενός με δύο ετών, το οποίο εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, αναφέρει η αστυνομία. Τα δύο άλλα θύματα ήταν δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα των δύο ενηλίκων έξω από το σπίτι και των άλλων δύο καθώς και του νηπίου μέσα στο σπίτι.

Ο Μπαλάφας, πάντως, αρνήθηκε να σχολιάσει αν ο «Ready», ο οποίος νωρίτερα φέτος ίδρυσε μια διερευνητική επιτροπή για να θέσει υποψηφιότητα για σερίφης της κομητείας Πάιναλ στην Αριζόνα, συγκαταλέγεται στους νεκρούς.

πηγή: kathimerini.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα