«Μαύρη σελίδα»

Η πιο «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του Παναθηναϊκού γράφεται το τελευταίο διάστημα, με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη να μοιάζει πλέον αναπόφευκτος. Οι ποδοσφαιριστές θα αποφασίσουν σήμερα αν θα υπογράψουν διακανονισμό, ενώ την ίδια ώρα Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος δίνουν συνέχεια στην προσωπική τους κόντρα, με μηνύσεις εκατέρωθεν.

Ο «Τζίγκερ» με αγωγή προς στον «Mr MIG», ζητάει 11 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση

για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ από τη μεριά του ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα καταθέσει επίσης μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ετοιμάζει μήνυση και για το θέμα της ΓΗΠΕΛ.

Με όλα αυτά να συμβαίνουν, η ΠΑΕ καλείται επίσης να υπογράψει διακανονισμό με τους παίκτες μέχρι το ερχόμενο Σάββατο. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, η UEFA θα άρει τον ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή ετήσιου αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη. Οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν έφεση, κερδίζοντας μία επιπλέον εβδομάδα για να βρουν τα χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να βρεθούν επιπλέον 15 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο, όπου θα γίνει ο τελικός έλεγχος.

Σήμερα εξάλλου θα συναντηθούν ο δικηγόρος του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Αριστείδη Καμάρα και το νομικό εκπρόσωπο του συνδέσμου παλαιμάχων. Ο «Τζίγκερ» εμφανίζεται θετικός στο να δώσει τις μετοχές του στους βετεράνους της ομάδας, προκειμένου οι ίδιοι να βρουν λύση.


Keywords
Τυχαία Θέματα