Με πανό και συνθήματα έδιωξαν τον Μιχελάκη από το συνέδριο της ΕΝΠΕ

Η διαμαρτυρία εργαζομένων με πανό και συνθήματα μέσα στην αίθουσα που διεξάγονταν οι εργασίες του εκτάκτου συνεδρίου της Ένωσης Περιεφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) για τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, τη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, προκάλεσε την αποχώρησή του και την προσωρινή διακοπή των εργασιών.

Η ένταση προκλήθηκε κατά την αναφορά του υπουργού στην θεωρία των «δυο άκρων». Επιπλέον, ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τους εργαζόμενους για «σόου», «που προορίζεται να παίξει στα δελτία ειδήσεων», και είπε πως «το φίδι του φασισμού και του ναζισμού χρειάζεται κόρφο

για να τραφεί», με αποτέλεσμα την έντονη αντίδρασή τους. Εν συνεχεία, ο υπουργός Εσωτερικών αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο υπουργός Εσωτερικών μετά την αποχώρησή του από το συνέδριο χαρακτήρισε «προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς το επεισόδιο».

«Την ώρα που ο Τόπος χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι αρνούνται το διάλογο και καταφεύγουν σε ακρότητες», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης

«Αυτό αποδεικνύεται και από το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα