Μεξικό: Έσφαξαν & αποκεφάλισαν 7μελή οικογένεια!

Αποκεφαλισμένη βρέθηκε ολόκληρη επταμελής οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και τριών παιδιών ηλικίας 9, 7 και 3 ετών, στην πολιτεία Βερακρούζ στο Μεξικό.

Το φρικιαστικό αυτό έγκλημα ανακαλύφθηκε όταν αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα σε αποσύνθεση, όταν τα όργανα της τάξεως πήγαν να δουν τι συμβαίνει στο αγρόκτημα της οικογενείας, μετά από καταγγελίες περιοίκων ότι από εκεί τους ερχόταν μία πολύ άσχημη οσμή.

Αργότερα, ανακοινώθηκε το ότι τα θύματα είχαν δολοφονηθεί τουλάχιστον τρεις μέρες πριν.

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα έρχεται στο φως

της δημοσιότητος μόλις πέντε ημέρες μετά την ανακάλυψη μίας άλλης παρόμοιας δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για την δολοφονία μίας πενταμελούς οικογένειας στο τουριστικό θέρετρο Ακαπούλκο.

Από το Δεκέμβριο του 2006, οι δολοφονημένοι από συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος και από τα καρτέλ των ναρκωτικών, ξεπερνούν τους 55.000!

Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε, σε άλλη μία έξαρση βίας, στο Σαν Λουίς Ποτοσί, βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε ένα όχημα, ο Έντγκαρ Μοράλες, που εξελέγη δήμαρχος της Ματεουάλα στις εκλογές της 1ης Ιουλίου και ο διευθυντής της προεκλογικής του εκστρατείας.

Την ίδια περίοδο, στην ίδια περιοχή -στο κεντρικό τμήμα της χώρας- ανακαλύφθηκαν 14 πτώματα μέσα σε ένα όχημα και δύο ημέρες αργότερα, άλλοι 12 σοροί δολοφονημένων βρέθηκαν στη γειτονική πολιτεία Σακατέκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα