Μια πρότυπη παιδική χαρά στην Εκάλη

Μια πρότυπη παιδική χαρά παραδόθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς, πλήρως ανακαινισμένη, στην πλατεία Κένεντι της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο παιδότοπο, με νέα όργανα δημιουργικής φαντασίας για τα παιδιά, τα οποία τοποθετούνται για πρώτη φορά, όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κηφισιάς, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Το έργο εκπονήθηκε όπως γράφει η amarysia.gr από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, ενώ εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε

εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο και ολοκληρώθηκε μέσα σε διάστημα λιγότερο του έτους.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο πανοσιολογιότατος Πατέρας Νικόλαος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» και πολιτικά υπεύθυνος του έργου,. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς στην Εκάλη, Μάνος Μαρκεσίνης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και ο εκπρόσωπος του Πράσινου Ταμείου, Γιώργος Κουντζάκος, οι οποίοι μίλησαν για την πορεία του έργου.

Πλήθος οικογενειών, μαζί με τα παιδιά τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο χώρο της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και διασκέδασαν με τις δυνατότητες που τους προσφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα