Ο Μπατίστ έφυγε, ο Πάνκο ήρθε!

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός συνεχίζει να μετράει τις... πληγές του, αφού μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ένας-ένας παίκτες που έγραψαν ιστορία με το «τριφύλλι» βρέθηκαν στην πόρτα της εξόδου! Κι αν οι Καλάθης, Καϊμακόγλου δεν ήταν ακριβώς η... σύγχρονη ιστορία της ομάδας, το «αντίο» του Μάικ Μπατίστ σίγουρα ήταν ένας μικρός σεισμός! Δεν είναι και λίγα τα 9 χρόνια που φόρεσε την φανέλα και μαζί της πήρε τα πάντα. Ένας άσημος Αμερικάνος τότε, που έγινε στην πορεία ο πλέον πετυχημένος σε

όλη την Ευρώπη από αυτούς που πέρασαν τον Ατλαντικό!

Πλέον δεν... μένει εδώ! Η Φενέρμπαχτσε τον ζαχαρώνει και θα τον... καπαρώσει. Ο ίδιος τονίζει πως δεν είναι τα (πολλά) λεφτά που θα πάρει, αλλά το κίνητρο που θα έχει. Μέσα από μια συγκλονιστική επιστολή ξεκαθάρισε πολλά πράγματα και κυρίως το γιατί είπε... αντίο στην οικογένειά του, όπως χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό!
«Το 2007 και το 2010 άφησα πολύ περισσότερα χρήματα, που μού έδιναν άλλες ομάδες, για να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αμφότερες ήταν αποφάσεις καρδιάς. Έφτασα, λοιπόν, στη δυσκολότερη απόφαση, που έχω πάρει στη 12χρονη αθλητική διαδρομή μου.
Δυστυχώς, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και ο κύκλος της πορείας μου στον Παναθηναϊκό έκλεισε. Και επειδή πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα αναρωτιούνται πώς έφτασα σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, θέλω να τους πω ότι η αποχώρηση των κυρίων Θανάση Γιαννακόπουλου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη, με έκανε να αισθανθώ ότι ήλθε η ώρα και για μένα να πάρω άλλη κατεύθυνση.
Είμαι βέβαιος πως θα βρεθούν κάποιοι, οι οποίοι θα υποστηρίξουν πως έφυγα από τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα. Αν γνωρίζουν την ιστορία μου, τότε θα πρέπει να ντρέπονται. Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να τους πείσω για το αντίθετο, δεν αξίζει», αναφέρει το πιο σημαντικό κομμάτι της επιστολής του Μπατίστ!
Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται ο Παναθηναϊκός ήδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντι Πάνκο, του Αμερικάνου που πέρσι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ισπανικού πρωταθλήματος! Η ηλικία του (35 ετών) είναι ένα... θέμα, αλλά όσοι γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ κάνουν λόγο για μια εξαιρετική επιλογή, που θα δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πάνκο δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είχε έρθει πριν μερικά χρόνια για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όμως αφού δεν έβλεπε το χρώμα του χρήματος τα μάζεψε κι έφυγε! Σίγουρα τώρα τον περιμένει καλύτερη τύχη...

Keywords
Τυχαία Θέματα