Ο «ξενύχτης του Βόλου» τράβηξε γι’ άλλες πολιτείες…

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, ο πρωτοπόρος ραδιοφωνικός παραγωγός του Βόλου, Στέλιος Κουμπουρλής, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς πριν από έναν μήνα.

Ο Στέλιος Κουμπουρλής υπήρξε ένας από τους πρώτους ραδιοπειρατές του Βόλου, καθώς ξεκίνησε με το δικό του ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό την περίοδο 1973-1976 με το ψευδώνυμο «Ξενύχτης του Βόλου», το οποίο χρησιμοποιούσε στις εκπομπές του μέχρι σήμερα. Ακολούθησαν εκπομπές μεταξύ άλλων στους ερασιτεχνικούς Studio

54 98.9 και Studio 12 93.4. Στη συνέχεια είχε το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό "99.3 Ψηφιακά" και μετέπειτα Nitro fm 99.2.

Επίσης ερργάστηκε ως εικονολήπτης και σκηνοθέτης ρεπορτάζ σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως το MEGA και η ΕΤ3, με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών. Στο κανάλι του με τ’ όνομά του στο Youtube φιλοξενούνται κομμάτια από το προσωπικό του αρχείο καθώς εκατοντάδες βίντεο τα οποία παρήγαγε ο ίδιος, όπως ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, κάλυψη εκδηλώσεων κτλ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα