Οι γαργαλιστικές «αποκαλύψεις» της Lindsay Lohan

Η ηθοποιός κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας βιογραφικής ταινίας «Liz & Dick» είχε ένα «ατύχημα», καθώς το στήθος της, αποκαλύφθηκε «πλουσιοπάροχα» στον φακό. Η Lindsay βρισκόταν στα προκαταρκτικά γυρίσματα στο Λος Άντζελες την περασμένη Δευτέρα. Κατά την διάρκεια σκηνής, που διαδραματίζεται σε γιοτ, με τον συμπρωταγωνιστή της Grant Bowler, που παίζει τον ρόλο του Richard Burton, το ζευγάρι τσακώνεται και ο ηθοποιός

την πιάνει θυμωμένος από το μπράτσο. Όμως το φόρεμα που φορούσε η Lindsay υποχώρησε και αποκάλυψε σε κοινή θέα όλο της το στήθος!!

Η ηθοποιός δεν πτοήθηκε όμως και αφού χαμογέλασε με το περιστατικό, διόρθωσε το φόρεμά της και προετοιμάστηκε για καινούργια λήψη, καθώς η συγκεκριμένη σκηνή αναπαριστά το ταξίδι που έκανε η Liz Taylor με τον Richard Burton στην Νάπολη το 1965. Ο παραγωγός της ταινίας, Larry Thompson, είναι σίγουρος ότι η ηθοποιός είναι η τέλεια επιλογή για τον ρόλο: «Μπορεί οι νεότεροι να μην γνωρίζουν την Elizabeth Taylor τόσο καλά. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό το ειδύλλιο συνέβη στους δύο πιο διάσημους ανθρώπους του κόσμου. Εάν πιστεύουν ότι η Lindsay ζει μια σκανδαλώδη ζωή, αυτοί οι άνθρωποι εφεύραν τα σκάνδαλα!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα