Οι πρώτες εικόνες για το Οffice 15!

H Microsoft συνεχίζει την εξέλιξη και την αναβάθμιση των προϊόντων της. Έτσι μετά τον Εxplorer και τα Windows 8, σειρά τώρα παίρνουν τα Office 15. Μετά την επίσημη διάθεση της λεγόμενης έκδοσης Technical Preview του Office 15, εμφανίστηκε μια ακόμη έκδοση, η οποία βρίσκεται σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, ένα βήμα σχεδόν πριν από

το τελικό προϊόν.

Ήδη με μια πρώτη ματιά από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μπορεί κανείς να εντοπίσει σαφείς αλλαγές σε σχέση με το Office 2010, όπως π.χ. το Ribbon, τη γνωστή λωρίδα με τα μενού εντολών, η οποία δεν εμφανίζεται πλέον στις περισσότερες των περιπτώσεων. Αντί αυτής απεικονίζονται οι γνωστές κατηγορίες File, Edit, View κ.λπ., που με ένα κλικ πάνω τους αποκαλύπτεται το περιεχόμενο τους.

Επίσης, το Office 15 χρησιμοποιεί ένα περιβάλλον εργασίας αντίστοιχο με αυτό των Windows 8, ενώ υπάρχει ένα έξτρα touch mode, το οποίο μεγεθύνει όλες τις επιφάνειες των μενού διευκολύνοντας τη χρήση τους με τα δάκτυλα. Ακόμα υπάρχει μια πλήρης ενσωμάτωση του Microsoft SkyDrive, το οποίο διευκολύνει το συγχρονισμό εγγράφων ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές, όπως Tablets και PCs. H επίσημη beta του Office 15 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα