Ομιλία για το γνωσιακό συμπεριφορικό δράμα με ελεύθερο είσοδο

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλιά του, το Κέντρο Γνωσιακού Συμπεριφορικού Δράματος καλεί τους γονείς που δυσκολεύονται να κατανοήσουν από πού πηγάζουν οι δυσκολίες των παιδιών τους και αναζητούν νέους δημιουργικούς τρόπους για να τα βοηθήσουν, σε μια δωρεάν ομιλία με θέμα: «To Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα – ένα πρωτοποριακό ψυχοπαιδαγωγικό μοντέλο για παιδιά με επικοινωνιακές δυσκολίες, χαμηλή αυτοεκτίμηση, προβλήματα συμπεριφοράς, φοβίες, υψηλής λειτουργικότητας αυτισμό και σύνδρομο Άσπεργκερ».

Η ομιλία

θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου, 19:30 - 21:30 στο Κέντρο Γνωσιακού Συμπεριφορικού Δράματος (Λ. Κηφισίας 104, Αμπελόκηποι, Αθήνα, κοντά στον σταθμό μετρό Πανόρμου).

Εκεί θα γίνει μια εισήγηση από την δημιουργό του μοντέλου και στη συνέχεια θα δοθεί χρόνος για συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Η ομιλία απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 210 6996442, 6944/171522 ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα επικοινωνίας).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα