Ώρα μηδέν για τον Παναθηναϊκό

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ομάδα του Παναθηναϊκού. Η κατρακύλα των «πρασίνων» δεν έχει τέλος, καθώς ο ΠΑΟ απώλεσε και την τελευταία φετινή ευκαιρία διάκρισης, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας από τον νεοφώτιστο Πλατανιά!

Τα στατιστικά δεδομένα του Παναθηναϊκού

στο φετινό πρωτάθλημα είναι αποκαλυπτικά: οι «πράσινοι» ισοβαθμούν με τον Πανθρακικό και τον Πανιώνιο στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις 22 βαθμούς, τη στιγμή που ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει υπερδιπλάσιους (48)! Μάλιστα, ο ΠΑΟ βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με το ενδεχόμενο σχετικού κινδύνου να είναι υπαρκτό.

Η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αποτυπώθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά, όπου ο Παναθηναϊκός, αν και είχε το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα, φάνηκε «λίγος», κάνοντας μία μάλλον μέτρια εμφάνιση κόντρα σε μία σαφώς υποδεέστερη (θεωρητικά) ομάδα.

Επιπλέον, η αποχώρηση πολλών παικτών και οι συνεχείς αλλαγές προπονητή έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στην ομάδα. Στα πυρά των οπαδών του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη ο νυν τεχνικός της ομάδας, Φάμπρι. Ο Ισπανός προπονητής των «πρασίνων» δεν φαίνεται να πείθει κανέναν ούτε να έχει δώσει έναν νέο αέρα στην ομάδα, ενώ οι αναφορές του σε άλλες καταστάσεις και οι παρομοιώσεις του (όπως αυτή που συνέκρινε τους παίκτες με τα λιοντάρια όταν κάνουν… έρωτα) έχουν ήδη καταντήσει ανέκδοτο!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, δείχνει να στηρίζει τον Φάμπρι, όμως μάλλον είναι μόνος του! Η πλειοψηφία των «πρασίνων» θεωρούν πως ο Ισπανός είναι μία λανθασμένη επιλογή και προτείνουν να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, ένας άνθρωπος από την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, σημειώνουν πως είναι ανάγκη να φύγουν και άλλοι παίκτες, κυρίως αυτοί που δεν τιμούν τη φανέλα και δεν αναγνωρίζουν την ιστορία της ομάδας.

Για όλα τα παραπάνω, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα, με την επιστροφή του Αλαφούζου από τις ΗΠΑ, την προσεχή Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα