ΟΣΕ: 30% φθηνότερα τα εισιτήρια για τους ψηφοφόρους

Όσοι επιλέξουν το τρένο ως μέσο μετάβασης στον τόπο, όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πληρώσουν κατά 30% φθηνότερα για εισιτήρια.

Κι αυτό διότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση ύψους 30%, ώστε να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να ταξιδέψει με σιδηρόδρομο, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Η έκπτωση αφορά στις τιμές εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή από τον τόπο διαμονής στον

τόπο ψηφοφορίας.

Η έκπτωση ισχύει για την αγορά εισιτηρίου μόνο από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για τις μετακινήσεις από 13-20 Ιουνίου 2012 και δεν ισχύει για επιβάτες που έχουν επωφεληθεί από άλλες εκπτώσεις και προσφορές. Επίσης δεν ισχύει για τα εισιτήριαπροσφορές που εκδίδονται μέσω του Διαδικτύου.

Εκπτώσεις θα ισχύουν και για τους επιβάτες του Προαστιακού που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν. Για να προμηθευτούν τα εισιτήρια αυτά θα πρέπει να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 14511 και στο trainose.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα