Πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς στην Αυτοδιοίκηση η ΔΗΜΑΡ

Στην προαναγγελία ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα στηρίξει τους δημάρχους που στήριξε και στις προηγούμενες εκλογές, προχώρησε ο Φώτης Κουβέλης ανοίγοντας τη διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ.

«Υπερκομματική»

είναι η τακτική του κυρίου Κουβέλη σ' ό,τι αφορά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θεωρεί πως έχουν δικαιωθεί οι βασικές επιλογές που έκανε την προηγούμενη φορά, δηλαδή τους κ.κ. Καμίνη και Μπουτάρη: «Οι ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές κινήσεις ενεργών πολιτών που υποστηρίξαμε την προηγούμενη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και σε άλλους δήμους θεωρούμε ότι απέδωσαν για τις τοπικές κοινωνίες και συνέβαλαν στην ανανέωση των αντιλήψεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», σημείωσε στη εισήγησή του.

Η ΔΗΜΑΡ είχε στηρίξει μεταξύ άλλων του δημάρχους που συγκροτούν την «Κίνηση των 5», δηλαδή, τους: Γ. Καμίνη, Γ. Μπουτάρη, Γ. Δημαρά, Π. Σκοτινιώτη και Φ. Φίλιο.

Αναφορικά με τις περιφέρειες είπε ότι θα επιδιώξει προοδευτικές συνεργασίες με φερέγγυα πρόσωπα, ενώ στο πλαίσιο αυτό ζήτησε ευρύτερη συμπαράταξη τόσο για τις περιφέρειες όσο και για τους δήμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα