Προσχωρεί και ο Κων. Μαρκόπουλος στο κόμμα Καμμένου-Συγκροτείται ΚΟ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος (διεγράφη μαζί με τους άλλους βουλευτές από τη ΝΔ, όταν καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση) προανήγγειλε, μιλώντας στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, την προσχώρησή του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

«Θα κάνω την επίσημη ανακοίνωση στους πολίτες της

Εύβοιας που είναι και οι συντοπίτες μου. Το ίδιο θα κάνουν και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και την Δευτέρα θα έχουμε ένα άλλο πολιτικό σκηνικό», τόνισε σχετικά ο βουλευτής.

Μαζί με τον κ. Καμμένο και με την προσχώρηση των βουλευτών Σπ. Γαληνού, Π. Μελά, Χρ. Ζώη, Δ. Σταμάτη, Μιχ. Γιαννάκη και Έλενας Κουντουρά, Μίκας Ιατρίδη και Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα σχηματίσουν και Κοινοβουλευτική Ομάδα, αφού θα συμπληρώσουν τον απαιτούμενο από τον κανονισμό της Βουλής αριθμό 10.

Εν τω μεταξύ, μετά από την πολύωρη συνάντησή τους στην Βουλή, ένας εκ των νέων μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης έγραψε στο twitter: «Πέμπτη 15-3-2012 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα