Συνατσάκη – Γιορτή της μητέρας: Η τρυφερή ανάρτηση μαζί με την κόρη της

Την πιο γλυκιά ανάρτηση αφιερωμένη στην κόρη της Ολίβια, αλλά και τη μητρότητα έκανε η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Η Μαίρη Συνατσάκη, που έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022, στην ανάρτησή της αναφέρει στις αλλαγές

που έφερε στη ζωή της η γέννηση της κόρης της τονίζοντας πως όσο και αν της λείπουν πράγματα από την προηγούμενη ζωή της, δε θα ήθελε τίποτα από αυτά πίσω χωρίς εκείνη.

«Με έκανες μαμά και ξεκλείδωσες όλο κάτι καινούργιες πίστες αυτής της ζωής. Καινούργια πίστα αγάπης αλλά και άγχους. Λατρείας αλλά και υποχρεώσεων. Νοιαξίματος και πανικού. Υπομονής και δύναμης και μια αίσθηση ενστίκτου μαγική. Μου λείπουν όλα από την προηγούμενη μου ζωή αλλά δεν θέλω τίποτα πίσω αν δεν έχω εσένα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Είναι τέτοιες οι ημέρες και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο»

Στην ανάρρηση της ανέφερε, επίσης, ότι: «Είναι βράδια που ανυπομονώ να κοιμηθείς για να κάνω δικά μου πράγματα και καταλήγω να βλέπω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σε έβγαλα μέσα στην ημέρα. Είναι όλα παράλογα και εντελώς λογικά ταυτόχρονα…  είναι τέτοιες οι ημέρες και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο σήμερα από τις μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους. Αυτός ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη μητρική φροντίδα σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι να του την δώσουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνατσάκη – Γιορτή,synatsaki – giorti