Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μια ημέρα πριν την Συνδιάσκεψη

Στο πλαίσιο της αυριανής Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος συνέρχεται σήμερα στις 12.00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στις τάξεις του κόμματος, καθώς υπήρξε μεγάλη σύγχυση με τις προσκλήσεις προς τα μέλη και τα στελέχη Κινήματος για τη συμμετοχή τους στην Συνδιάσκεψη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντίδραση μέσω… twitter

του Θεόδωρου Πάγκαλου, με τα οποία ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζήτησε να ενημερωθεί από την ηγεσία του κόμματος εάν τελικά έχει προσκληθεί στη Συνδιάσκεψη.

Πάντως, όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Έθνος» μετά το «μπέρδεμα», η Ιπποκράτους προσκάλεσε τελικά μέσω τηλεφώνου περίπου 4.000 μέλη των Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα, ενώ με SMS ειδοποιήθηκαν πρώην βουλευτές και υπουργοί.

Η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου πιθανότατα θα παραστεί στην Εθνική Συνδιάσκεψη, ενώ αντίθετα, θα απουσιάζει ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής θα επισημοποιήσει την ίδρυση της Κίνησης Πολιτών Δυναμική Ελλάδα.

Όσον αφορά στο πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα κινηθεί η σημερινή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου στην ΚΟ, ο πρόεδρος του κόμματος θα επαναλάβει το τρίπτυχο «προτροπή, στήριξη, έλεγχος».

Αμέσως μετά, θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας της ΚΟ, κατά πάσα πιθανότητα ο Γιάννης Μανιάτη που έχει προτείνει ο κ. Βενιζέλος. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αν δεν κατατεθεί άλλη υποψηφιότητα, η «αντίδραση» θα εκφραστεί ενδεχομένως με αρκετά «λευκά» ψηφοδέλτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα