Θα κοντραριστούν, χωρίς τον Κοντρέρας

Εκτός αποστολής της ομάδας έμεινε ο Χιλιανός αμυντικός του Ολυμπιακού Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και θα απουσιάζει από τον αγωνιστικό χώρο του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρόβλημα εντοπίζεται στους προσαγωγούς του, λόγω κόπωσης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και να μείνει εκτός

αποστολής προκειμένου να προφυλαχθεί. Εκτός έμειναν και οι Ντιακιτέ, Γιαννιώτης, Λυκογιάννης (είναι με την Κ20), Πάντελιτς, Πίνο και Φετφατζίδης.

Οι ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Το πρόγραμμα σήμερα περιλάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής, μέσω τελειωμάτων των φάσεων και διτέρματος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν επίσης στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα