Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον αθίγγανο που βίασε και σκότωσε την ενάμιση έτους κόρη του

Ποινή ισόβιας κάθειρξη κι επιπλέον κάθειρξη 32 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 25χρονο αθίγγανο, που κατηγορείτο ότι βίασε και σκότωσε την μόλις 1,5 έτους κόρη του…

Το δικαστήριο έκρινε με ομόφωνη απόφαση τον κατηγορούμενο ένοχο για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Να σημειωθεί, πως ο 32χρονος παιδοκτόνος διέμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα συνολικά τέσσερα παιδιά τους στον οικισμό αθίγγανων της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφορμή για το αποτρόπαιο έγκλημα, που έγινε πέρυσι το Μάρτιο, ήταν μία δόση ηρωίνης, την οποία έριξε στο έδαφος το βρέφος. Ο δράστης, αφού βίασε το βρέφος, το χτύπησε επανειλημμένα με ξύλο στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, επιφέροντάς του με αυτόν τον τρόπο θανάσιμα τραύματα. Στη συνέχεια, χτύπησε και την άλλη κόρη του, 3 ετών, που παρακολουθούσε το έγκλημα.

Εν συνεχεία οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη στην περιοχή του σταθμού των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» τόνισε στην απολογία του στο δικαστήριο ο δράστης, επικαλούμενος χρόνια χρήση ναρκωτικών.

Η αστυνομική παρουσία στο δικαστήριο ήταν ισχυρή, καθώς ελλόχευε ο κίνδυνος επεισοδίων από συγγενείς της οικογενείας του, κάτι που είχε γίνει και κατά την προσαγωγή του πριν από έναν χρόνο στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, τελικά όμως δεν επιβεβαιώθηκαν.

Μάλιστα, στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν ούτε συγγενείς ούτε η γυναίκα του…

Πηγή: tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα