Θύμα βίαιης επίθεσης η Lindsay Lohan!

Η ηθοποιός, η οποία δεν σταματά να γίνεται τίτλος εφημερίδων και κουτσομπολίστικών περιοδικών, είδε πάλι να φιγουράρει το όνομά της, χωρίς όμως να φταίει εκείνη αυτήν την φορά! Θύμα επίθεσης έπεσε η ηθοποιός το Σάββατο μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.
Σύμφωνα με τα γεγονότα, η 26χρονη ηθοποιός κάλεσε τον Christian LaBella στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο «W», αφού πρώτα διασκέδασαν στο κλαμπ «1 Oak». Οι δύο τους λογομάχησαν, όταν η Lindsa, βρήκε φωτογραφίες της στο κινητό του, καθώς αυτός την τράβαγε όλη την νύχτα. Του ζήτησε να της σβήσει και όταν αυτός αρνήθηκε

η Lindsay, προσπάθησε να του πάρει το κινητό.
Η αντίδραση του ήταν ιδιαίτερα βίαιη, καθώς προσπάθησε να την πνίξει, ενώ της έδωσε και μία μπουνιά στο πρόσωπο. Η ηθοποιός πανικοβλημένη βγήκε τρέχοντας από το δωμάτιο φωνάζοντας, ενώ πάτησε και τον συναγερμό πυρκαγιάς για να κινητοποιήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου.
Η αστυνομία έφθασε στο ξενοδοχείο και οδήγησε στο τμήμα τον ευέξαπτο νεαρό άντρα. Και παρότι κατηγορήθηκε για επίθεση μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση έκλεισε…!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα