Το Game of Thrones είναι το τηλεοπτικό show με το μεγαλύτερο παράνομο download...

To Game of Thrones αποτελεί πλέον και επίσημα τη σειρά με το μεγαλύτερο σε όγκο παράνομο download, γεγονός που ανησυχεί όχι μόνο τους υπεύθυνους της σειράς και το κανάλι, αλλά και τους απανταχού λάτρεις της σειράς που έχουν βρει διέξοδο στο να κατεβάζουν δωρεάν τα επεισόδια.

Σύμφωνα με έρευνα της BigChampagne, η οποία είναι η εταιρία που μετρά στατιστικά στοιχεία για το BitTorrent, αναφέρει ότι από την 1η Απριλίου τα επεισόδια της σειράς μέχρι σήμερα έχουν κατέβει περισσότερες από 25 εκατ. φορές, με κορυφή το επεισόδιο της 30ης Απριλίου, που κατέβηκε 2.5 εκατ. φορές μέσα σε μία μόνο ημέρα!

Το αποτέλεσμα της έρευνας δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού πέρυσι η πρώτη σεζόν του Game of Thrones ήρθε δεύτερη στη σχετική λίστα με τις σειρές στις ΗΠΑ και γενικότερα το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια, ώστε να δει την εξέλιξη της επικής σειράς.

Αυτή η ζήτηση του κοινού δεν έχει βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από την HBO, καθώς πέρα από το κοινό στις ΗΠΑ, τα επεισόδια δεν είναι διαθέσιμα online σε καμία άλλη υπηρεσία παγκοσμίως. Έτσι είναι ο μόνος τρόπος για να δουν τα επεισόδια, όταν θελήσουν, είναι μέσω των torrent sites, όπου μπορούν να κατεβάζουν τα επεισόδια δωρεάν.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να δημοσιευθεί και η λίστα με τα παράνομα downloads των ταινιών, κάτι που αναμένεται να δυσαρεστήσει πολλές εταιρίες παραγωγής λόγω των αποτελεσμάτων της.

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα