Το νέο μπάσιμο και η ατιμωρησία 30 ετών

***Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μέσω ανακοίνωσης σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Από την μια πλευρά ήταν αυτοί που είπαν πως για άλλη μια φορά ο Μr Mig προσπαθεί επικοινωνιακά να… παίξει, χωρίς στην ουσία να αλλάζει κάτι. Από την άλλη ήταν αυτοί που πίσω από τα λόγια του μετόχου του «τριφυλλιού» κατάλαβαν πως είναι έτοιμος να βγει μπροστά,

όσο αφορά το διοικητικό τοπίο, σε μια εποχή που το… παραμύθι με τους Άραβες, τους πρίγκιπες και τους Τσάκες δείχνει να ξεφουσκώνει για τα καλά! Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί αν αυτή την φορά το μπάσιμο του Βγενόπουλου θα είναι δυναμικό ή αν και πάλι οι ελπίδες των φίλων του Παναθηναϊκού θα αποδειχθούν μάταιες.

***ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ την τραγωδία της Θύρας 7. Τότε που 21 παιδιά που πήγαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδας δεν γύρισαν ποτέ σπίτι τους. Άφησαν την ψυχή τους στα κρύα σκαλιά του (τότε) σταδίου Καραϊσκάκη εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας κάποιων. Κι όμως τί κι αν πέρασαν 3 δεκαετίες από τότε; Τί κι αν κάθε χρόνο υπάρχουν αυτοί που δεν τους ξεχνούν και τιμούν την μνήμη τους; Εκείνες οι ψυχές δεν έχουν ησυχάσει και οι συγγενείς τους έχουν ακόμη στο στόμα τους ένα μεγάλο «γιατί»! Ειδικά όταν αυτοί καλύτερα από τον καθένα γνωρίζουν πως οι… συντελεστές εκείνου του εγκλήματος ουδέποτε αντιμετώπισαν την δικαιοσύνη και φυσικά ουδέποτε τιμωρήθηκαν!

***ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ του Ντέμη Νικολαΐδη. Μάλλον αρκετοί είναι αυτοί που παραμένουν δύσπιστοι με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης και το πιο σημαντικό είναι πως αυτό ισχύει για παλιούς συνεργάτες του και μετόχους της… παρέας του 2004. Σε… απλά ελληνικά το προσκλητήριο που έκανε ο άλλοτε σπουδαίος στράικερ φαίνεται ότι κανείς δεν το έχει λάβει σοβαρά, ώστε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να καλυφτεί αυτό το ποσό των 4 εκ. ευρώ. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πλέον δεν έχει η ΑΕΚ άπλετο χρόνο μπροστά της για να αποφασίσουν οι… επίδοξοι σωτήρες, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό!

***ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΑ μέσα της εβδομάδας οι παίκτες απείχαν από την προπόνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Φυσικά τα προβλήματα είναι οικονομικής φύσεως και οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης βλέπουν την διοίκηση να μην είναι οικονομικά συνεπής απέναντί τους. Μάλιστα το κακό είναι ότι το κλίμα βαραίνει σε μια χρονική στιγμή που ο Άρης μετά από συνεχόμενες νίκες έχει ανέβει βαθμολογικά και δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, διεκδικώντας μάλιστα και είσοδο στα πλέι οφ! Πάντως οι παίκτες υποσχέθηκαν στον κόσμο πως αυτή η αποχή ήταν απλά ένα μήνυμα για να «ακουστούν» και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επηρεάσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αυτό βέβαια θα φανεί καλύτερα στο γήπεδο, που είναι ο καθρέφτης κάθε ομάδας, και συγκεκριμένα στο κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη!

***ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ε

Keywords
Τυχαία Θέματα