Το top model Irina Shayk σε νέα αισθησιακή φωτογράφιση

Μια ακόμη αισθησιακή φωτογράφιση, πλήρως πετυχημένη, που συνοδεύτηκε και από τη συνέντευξή της έκανε το κορυφαίο μοντέλο και σύντροφος του Christiano Ronaldo, Irina Shayk στο «V Magazine».

Μάλιστα, ερωτηθείσα εάν «βλέποντας τον Ronaldo να παίζει ποδόσφαιρο έχεις την αίσθηση ότι παρακολουθείς έναν καλλιτέχνη να δημιουργεί έναν πίνακα ζωγραφικής;», απάντησε:

«Έτσι ακριβώς! Πάντα ήμουν φίλος του αθλητισμού. Δεν πρέπει να το πω αυτό, αλλά μου αρέσει περισσότερο το τένις σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο σε εμένα».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Την ημέρα που πήρα την απόφαση να γίνω επιτυχημένο μοντέλο, ήξερα ότι ο κόσμος θα θέλει να γνωρίζει πράγματα για την προσωπική μου. Για αυτό δεν ξαφνιάζομαι. Και αν αγαπάς κάποιον και έχετε πολύ καλή σχέση, τότε δεν αισθάνεσαι πίεση για αυτό. Οι άνθρωποι ενδεχομένως να προσπαθήσουν να το χαλάσουν αυτό, αλλά αν είσαι χαρούμενος, τότε χτίζεις ένα τοίχος γύρω σου. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα για να έχει επιτυχία μία σχέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα