Βάλτε τα 3D γυαλιά σας και δείτε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ!

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ να αποτελεί παράδοση, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο θα μεταδοθεί φέτος αποτελεί.. εκσυγχρονισμό! Φέτος, η Ελισάβετ θα στείλει τις ευχές της μέσω 3D βίντεο, ενώ θα αναφερθεί στους αθλητές του κόσμου για το «υπέροχο αθλητικό καλοκαίρι» που προσέφεραν, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Σύμφωνα με αποσπάσματα του χριστουγεννιάτικου μηνύματος που έχουν γίνει ήδη

γνωστά, η Ελισάβετ θα μιλήσει για «την επιδεξιότητα, την αφοσίωση των αθλητών, την κατάρτιση τους και τη συλλογική τους προσπάθεια».

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα έρχεται στο τέλος μιας χρονιάς ιδιαίτερη για τη βασιλική οικογένεια, καθώς η Ελισάβετ γιόρτασε το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της για τα 60 χρόνια στο θρόνο, ενώ ο εγγονός της πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο βασιλικό μήνυμα ήταν ραδιοφωνικό και δόθηκε από τον παππού της Ελισάβετ τον Γεώργιο τον Ε’ το 1932. Έκτοτε έχει γίνει μια βρετανική παράδοση για την ημέρα των Χριστουγέννων με πολλές οικογένειες να το παρακολουθούν, μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα