Ξεκινάει η παραγωγή του iPhone;

Αναφορές που δείχνουν ότι το iPhone 5 βρίσκεται στην παραγωγή έρχονται όλο και συχνότερα από ασιατικές πηγές. Αυτή τη φορά μια αναφορά από την Ταϊπέι ισχυρίζεται ότι η Pegatron έχει αρχίσει την κατασκευή του νέου iPhone.

Η Pegatron, με έδρα την Ταϊβάν, ξεκίνησε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην Σανγκάη, σύμφωνα με το Digitimes, το οποίο ισχυρίζεται πληροφόρηση από πηγές στην Ταϊβάν που γνωρίζουν το χώρο.

Η αναφορά αυτή συμπληρώνει μια προηγούμενη

που ισχυρίζονταν το ίδιο, αλλά δεν γίνονταν αναφορά στον κατασκευαστή. Μάλιστα η προηγούμενη αναφορά έδινε πληροφορίες σχετικά με τη μορφή της συσκευής και ειδικότερα το πίσω μέρος της, λέγοντας ότι θα αποτελείται από γυαλί και αλουμίνιο. Το περισσότερα αναμενόμενο χαρακτηριστικό όμως του νέου iPhone είναι η μεγαλύτερη (4 ιντσών) οθόνη τύπου Retina με αναλογία 16:9, καθώς τα προηγούμενα iPhone είχαν οθόνη 3,5 ιντσών και αναλογία 3:2.

To Digitimes επίσης επισημαίνει ότι η Pegatron θα είναι η δεύτερη "πηγή" για τα νέα iPad, μαζί με την Foxconn η οποία κατασκεύαζε αρχικά τα iPad της Apple και αναμένεται να μπει και στην παραγωγή των iPhone 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα