Πιστός στον Βενιζέλο...

Πιστός στον Βενιζέλο ο Χρυσοχοϊδης. Ενώ ο Ρέσλερ πριν ώρες είχε ειρωνευτεί την Ελλάδα λέγοντας πως "και μία αναπτυσσόμενη χώρα κάνει περισσότερα", όταν μισή ώρα αφού ο Βενιζέλος από το Μέγκα ζήτησε να απαντήσει ως "αρμόδιος υπουργός" σε είκοσι λεπτά είχε έτοιμη την απάντηση που την δημοσιοποίησε στο κανάλι της Μεσγογείων. Η οποία ήταν
η εξής:

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε απαράδεκτα όσα είπε ο κ. Ρέσλερ, πρόσθεσε ότι εκφράζει τη λύπη του γι' αυτή τη συμπεριφορά, ενώ διέψευσε «ρητά και κατηγορηματικά» τον Γερμανό αντικαγκελάριο λέγοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του για θέματα ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης, καθώς αυτά είναι αρμοδιότητας της τρόικας.

Δεν έχει καμία σχέση ο κ. Ρέσλερ με αυτά τα θέματα, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδη και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Ρέσλερ αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα στις δημοσκοπήσεις, που εμφανίζουν το κόμμα του στο 1,5%, και για να γίνει αρεστός στους Γερμανούς επιτίθεται στην Ελλάδα».

Ακολούθως, ζήτησε να υπάρξει σεβασμός στον ελληνικό λαό που υφίσταται μεγάλες θυσίες και συμπλήρωσε πως η ελληνική κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της μακριά από απρέπειες.
Keywords
Τυχαία Θέματα