Εγκρίθηκε η σύμβαση λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου

H προγραμματική σύμβαση για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που προβλέπει την επαναλειτουργία και χρηματοδότησή του και αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες μεταξύ του υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, του δήμου και της Περιφέρειας Αττικής, εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης....

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης
Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι το έργο ανακαίνισης και αποκατάστασης του κτιρίου, αναμένεται να παραδοθεί από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού σε περίπου ένα μήνα, ενώ δήλωσε ανοιχτός σε κάθε δημιουργική πρόταση που αφορά τη λειτουργία του δημοτικού θεάτρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αναφορικά με το χρόνο των εγκαινίων, ο κ.Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι ο δήμος θα προσπαθήσει να είναι οργανωτικά και οικονομικά έτοιμος με το που θα παραδοθεί το έργο.
Η ισχύς της προγραμματικής σύμβασης που είναι για 10 χρόνια και προβλέπει χρηματοδότηση του θεάτρου από το υπουργείο Πολιτισμού με 500.000 ευρώ, την Περιφέρεια Αττικής με 250.000 αλλά και με το υπόλοιπο ποσό από τον δήμο, θα παρακολουθείται από επταμελή επιτροπής που θα εγκρίνει το ετήσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τον ετήσιο απολογισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα