Στα χέρια της Αστυνομίας παιδόφιλος και μαστροπός

Μπαράζ συλλήψεων προς εκτέλεση ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί από τους κατά τόπους ανακριτές έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, με κορυφαία αυτή ενός επικίνδυνου Ρουμάνου παιδεραστή στην Καρδίτσα...

Σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ασελγείς πράξεις που είχε διαπράξει πριν από λίγο καιρό σε βάρος ενός ανηλίκου παιδιού και έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Λίγο πιο μακριά, στα Τρίκαλα,
συνελήφθη ένας 50χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για διευκόλυνση ακολασίας επειδή στο μπαρ που διατηρούσε στα ορεινά του δήμου Πύλης εκδίδονταν αλλοδαπές. Η καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος του και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Αλλά και στη Λάρισα έπεσε στα χέρια αστυνομικών ένας 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Και στην Κάλυμνο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 50χρονος Έλληνας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα