Guillermo del Toro: ξέμεινε από πρωταγωνιστή!

07:06 5/9/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Guillermo del Toro ξέμεινε… από πρωταγωνιστή. Η νέα ταινία του γνωστού σκηνοθέτη «Crimson Peak», μια γκόθικ ρομαντική ιστορία με φαντάσματα και στοιχειωμένα σπίτια, θα ξεκινούσε την παραγωγή της τον Ιανουάριο.

Όμως έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής, Benedict Cumberbatch αποχωρεί, χωρίς εξηγήσεις. Πρόκειται για τον ηθοποιό που θα δούμε σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες να υποδύεται τον ιδρυτή του WikiLeaks,

Julian Assange στο βιογραφικό δράμα «Τhe fifth estate».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυτό που σε κάνει διαφορετικό, σε κάνει επικίνδυνο»: πρώτο τρέιλερ για το «Divergent»

Ο Cumberbatch δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός που εγκαταλείπει το φιλόδοξο κινηματογραφικό εγχείρημα του Guillermo del Toro. Συζητήθηκε αρκετά και η αποχώρηση της Emma Stone από το πρωταγωνιστικό καστ, λόγω των υποχρεώσεών της στην επόμενη ταινία του Cameron Crowe. H Mia Wasikowska αντικατέστησε στο ρόλο την Emma Stone και τώρα ο σκηνοθέτης αναζητεί το αντίπαλο δέος που καλύψει επάξια το κενό του Benedict Cumberbatch.

Προς το παρόν ο Guillermo del Toro ετοιμάζει πυρετωδώς την τηλεοπτική σειρά «The strain», πριν αφοσιωθεί πλήρως στο φιλμ «Crimson Peak». Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, θα είναι η πρώτη του ταινία για ενηλίκους γυρισμένη στην αγγλική γλώσσα, οπότε οι προσδοκίες είναι αρκετά μεγάλες για το αποτέλεσμα. Ευτυχώς έχει πετύχει να κλείσει και άλλα γνωστά ονόματα για την ταινία του όπως την Jessica Chastain και τον Charlie Hunnam.

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα