O Τοm Cruise αγαπά τους…εξωγήινους!

16:35 23/4/2013 - Πηγή: TNSite

Το φουτουριστικό θρίλερ «Oblivion» με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise κατόρθωσε να αγγίξει τα 38,2 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο σαββατοκύριακο της κινηματογραφικής πρεμιέρας του στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Αναμφίβολα είναι μια θετική είδηση για τον πρωταγωνιστή, αφού αποτελεί το πιο εμπορικό «άνοιγμα» ταινίας του, από τις «Επικίνδυνες αποστολές», σύμφωνα με το Reuters. Μπορεί ορισμένοι να υποστηρίζουν ότι ο προγραμματισμός της ταινίας σε ευνοϊκή ημερομηνία χωρίς σημαντικούς αντιπάλους, βοήθησε σημαντικά στην προώθησή της, ωστόσο φαίνεται ότι η λάμψη του πενηντάχρονου σταρ δεν έχει ξεθωριάσει.

Μάλιστα οι θαυμαστές του θα πρέπει να τον αναμένουν και σε μια ακόμη περιπέτεια με ανάλογη θεματολογία: ο δημοφιλής ηθοποιός έχει υπογράψει συμβόλαιο, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, για να πρωταγωνιστήσει στην περιπέτεια «Υukikaze».

Ο Tom Cruise σκοπεύει να… σώσει και πάλι τη Γη από τους εισβολείς εξωγήινους και ο τίτλος της ταινίας δεν είναι παρά το όνομα του μαχητικού αεροσκάφους που θα συμμετάσχει στην επόμενη «καυτή» κινηματογραφική αποστολή.

Πρόκειται για τη νέα φιλόδοξη παραγωγή που ετοιμάζει η Warner Bros, αφού εξασφάλισε τα δικαιώματα των βιβλίων του Chohel Kamayashi, στα οποία θα βασίζεται το σενάριο της ταινίας. Αυτά τα μυθιστορήματα έχουν απήχηση στο νεανικό κοινό και έχουν ήδη αποφέρει πέντε ταινίες κινουμένων σχεδίων. Στην πρόσφατη συμφωνία του Tom Cruise δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και τη συνεργασία του στην περιπέτεια «All you need is kill»-την κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ του ιάπωνα συγγραφέα Hiroshi Sakurazaka, με συμπρωταγωνίστρια την Emily Blunt.

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα