To Champions League στη Δημόσια Τηλεόραση

12:43 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

To υπερθέαμα του Champions League συνεχίζεται στη Δημόσια Τηλεόραση με την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ!

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή του CHAMPIONS LEAGUE στις 21.30 με τον Βασίλη Μπακόπουλο και τον Ιωσήφ Νικολάου μπορείτε να παρακολουθήσετε
το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πριν από το κρίσιμο ματς με την Αντερλεχτ και να απολαύσετε εκτεταμένα αφιερώματα σε όλες τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στη 2η αγωνιστική του CHAMPIONS LEAGUE.

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 20.00 από τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την εκπομπή του CHAMPIONS LEAGUE ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος θα μας ενημερώσουν για τις τελικές επιλογές του Μίτσελ λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα στο καθοριστικό παιχνίδι με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Θα δείτε συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της Αντερλεχτ, ενώ θα μάθετε και τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Στις 21.45 σε απευθείας μετάδοση από την δημόσια τηλεόραση η αναμέτρηση της Αντερλεχτ με τον Ολυμπιακό, ενώ στην εκπομπή που ακολουθεί, θα δείτε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ολυμπιακού να αναλύουν όσα έγιναν στην αναμέτρηση. Ακολουθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από το άλλο ματς του Ομίλου του Ολυμπιακού, την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπενφίκα.

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

20:00 CHAMPIONS LEAGUE – PRE GAME

21:45 CHAMPIONS LEAGUE – ΑΓΩΝΑΣ (Ζ)

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

«ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

23:45 CHAMPIONS LEAGUE – POST GAME

(Περιλαμβάνονται εκτεταμένα στιγμιότυπα από έξι αγώνες)

00:30 CHAMPIONS LEAGUE – ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα