Αναλύσεις Αγώνων 01/12/12 | Αυστρίας Bundesliga

16:21 1/12/2012 - Πηγή: TNSite

190. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (17:00)

* Α' γύρος: Βάκερ Ίνσμπρουκ-ΒΑΚ Πέλετς 0-1

Γήπεδο: «Lavanttal Arena»
Προϊστορία: -

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ (6η): Μεστή εμφάνιση από το συγκρότημα του Μπιέλιτσα μεσοβδόμαδα, παίρνοντας δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα σε μία σαφώς ανώτερη αντίπαλο, όπως η Στουρμ Γκρατς σε εξ αναβολής ματς. Ήταν το τρίτο παιχνίδι μάλιστα στα τέσσερα τελευταία της που δεν αναδεικνύει νικητή, αλλά βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί και ότι έχει μόλις ένα τρίποντο στα οχτώ πιο πρόσφατά

της. Με μία διαφορά ασφαλείας πάντως που έχει χτίσει από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη σημερινή της αντίπαλο, της τάξης των οχτώ βαθμών, μπορεί σίγουρα να αισθάνεται άνετη, από τη στιγμή που μπορεί να την εκτοξεύσει και στο +11 η σημερινή αναμέτρηση. Εξέτισε κι επιστρέφει ο μέσος Πολβερίνο (15/0).

Προηγούμενο ματς: Παρά το γεγονός πως ήταν αυτή που βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Στουρμ Γκρατς (1-1), θα μπορούσε να φύγει και νικήτρια από το γήπεδο. Στο 57' παραβιάστηκε η εστία της, όμως ισοφάρισε στο 68' με τον Σολάνο και στη συνέχεια έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Στατιστικό: Τέσσερα Under 2,5 έχει η ΒΑΚ Πέλετς στα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (2): Δεν θα έχει στη διάθεσή της τον φορ Στίκλερ (10/0) και τον μέσο Μέσνερ (4/0).

ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (10η): Φαίνεται πως η αύρα του Λεμπερμπάουερ της... τελείωσε και η Βάκερ δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική την τρίτη σερί ήττα της, έχοντας βέβαια δύσκολο έργο σε όλες, αντιμετωπίζοντας την Στουρμ Γκρατς αυτή τη φορά, με την οποία έπαιξε και η ΒΑΚ στο τελευταίο της παιχνίδι. Σε κανένα εκ των τριών αυτών ματς μάλιστα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ δέχτηκε και 6 συνολικά γκολ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει εκ νέου στον πάτο της βαθμολογίας. Να σημειώσουμε δε πως ηττήθηκε στα έξι από τα οχτώ εκτός έδρας παιχνίδια της. Εξέτισε κι επιστρέφει ο μέσος Μερίνο (14/0).

Προηγούμενο ματς: Πικρή ήττα για την Βάκερ, που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε υποδεχόμενη την Στουρμ Γκρατς. Μπορεί να ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και να έχασε κλασικές ευκαιρίες, όμως στο 90' εκείνη ήταν που δέχτηκε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Έπειτα από λίγο μάλιστα ένα ποτήρι που εκτοξεύτηκε στο κεφάλι του βοηθού διαιτητή από τους εξαγριωμένους οπαδούς της, ήταν η αιτία για να διακοπεί οριστικά το ματς και να το χάσει στα χαρτιά με 3-0.

Στατιστικό: Τέσσερα σερί NG έχει η Βάκερ αλλά και δέκα στα δώδεκα τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (1): Μοναδικό πρόβλημα ο στόπερ Σβεϊνόχα (16/0) που είναι τιμωρημένος.

225. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΝΤΜΙΡΑ (19:30)

* Α' γύρος: Αντμίρα-Μάτεσμπουργκ 5-1

Γήπεδο: «Pappelstadion»
Προϊστορία: 0-1-1

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ (8η): Η κατρακύλα για την ομάδα του Λέντερερ δεν έχει τέλος, αφού δέχτηκε ακόμα μία ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, με την εστία της να φορτώνεται ξανά αρκετά γκολ. Βέβαια κόντρα στην πολύ δυνατή και πρωτοπόρο Αούστρια Βιέννης, ήταν ούτως ή άλλως λίγα αυτά που θα μπορο

Keywords
Τυχαία Θέματα