Διαβάστε μόνο εδώ την αλήθεια για τον μαϊμού χωρισμό Κουρκούλη-Κελεκίδου

16:22 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

Και με φωτογραφίες παρακαλώ. Τις τελευταίες ώρες παρακολουθώ για μια ακόμη φορά όλη αυτή την χυδαία φημολογία που αφορά στον χωρισμό ή την κρίση που αντιμετωπίζει το ζευγάρι.

Και αναφέρομαι σε χυδαιότητα «δημοσιογραφική» καθώς κανείς δε σκέφτεται ότι με τις μαλακίες που βγάζει απο το κεφάλι του…ένα παιδί…το παιδί του Νίκου και της Κέλλυς θα πληγωθεί πάρα πολύ, αν κάποια στιγμή τα διαβάσει.

Και δεν το παίζω κριτής. Ο καθένας σπίτι του έχει τα προβήλατά του. Αλλά είναι στο σπίτι του και οφείλει να τα λύσει. Άλλωστε ΄’οσα δεν λύνονται κόβονται.

Είναι άλλο όμως αυτό και άλλο να

γράφεις παπαριές επειδή δεν έχεις κάτι να γράψεις. ΟΧΙ. Η Κελεκίδου δεν έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα του Κουρκούλη επειδή έχουν χωρίσει. Είναι πολύ απλό. Η Κελεκίδου είχε extra-δάκι στην Γερμανία.

Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει μέρες πριν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, την αφίσα του μαγαζιού που θα εμφανιστεί, αλλά και φωτογραφίες από το ταξίδι της. Και ενώ τα δημοσιεύματα οργίαζαν για το υποτιθέμενο χωρισμό του Νίκου και της Κέλλυς, η πραγματική αλήθεια βρισκόταν στο twitter της τραγουδίστριας…αλλά ποιος έδωσε σημασία;

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα