Έρημος, συνεχίζει στο θέατρο OLVIO

22:36 21/9/2013 - Πηγή: TNSite

Μια χοροθεατρική παράσταση για την «έρημο» μέσα μας. Η Έρημος, είναι η νέα χοροθεατρική παράσταση της Νατάσας Παπαμιχαήλ που ανέβηκε στο θέατρο OLVIO το Μάιο του 2013 και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία για 2η σεζόν, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ο «εγκλεισμός» της ανθρώπινης φύσης στο αστικό περιβάλλον, η πλασματική αίσθηση ελευθερίας των σύγχρονων προτύπων και η στέρηση πνευματικής και συναισθηματικής

τροφής, οδηγούν στοχευμένα στην απομάκρυνση από τα κοινά, στην έλλειψη εμπιστοσύνης και ουσιαστικής επικοινωνίας, στην αδιαφορία, και εν τέλει, στην απομόνωση.

Η συνεχόμενη υποβάθμιση της ανθρώπινης αξίας τονίζει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της ουσίας της ύπαρξής μας και της σχέσης μας με την κοινωνία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σύλληψη – Χορογραφία: Νατάσα Παπαμιχαήλ Δραματουργική επεξεργασία: Νατάσα Παπαμιχαήλ, Γιάννης ΜάντσηςΕρμηνεύουν: Ανθή Θεοφιλίδου, Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Μάντσης, Εύα Πλοκαμάκη, Γιώργος ΣταματάκηςΦωτισμοί: Νίκος Βούλγαρης Φωτογραφία: Νίκος Βούλγαρης, Παύλος ΤόρηςΠαραγωγή: Θέατρο OLVIO

culturenow

Keywords
Τυχαία Θέματα