Κέρκυρα: Ημερίδα της ΔΗΜΑΡ για τον τουρισμό

21:23 13/4/2013 - Πηγή: TNSite
Ημερίδα για τον Τουρισμό, τη σημασία του και το ρόλο του στην ανάπτυξη της Κέρκυρας, πραγματοποίησε η Ν.Ε. Κέρκυρας της ΔΗΜΑΡ, σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου στις 11 το πρωί στο Φαληράκι.

Εισηγητές στη ημερίδα, μεταξύ άλλων, ήταν: ο Σπύρος Λυκούδης, Γραμματέας και Βουλευτής Επικρατείας ΔΗΜΑΡ, ο οποίος μίλησε με θέμα «Οικονομική κρίση και οι Πολιτικές για τον Τουρισμό».
Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης,

μέλος ΚΕ ΔΗΜΑΡ, μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ ο οποίος ανέπτυξε εισήγηση με θέμα «Σχεδιάζοντας την μια Τουριστική Πολιτική για την Ελλάδα αναζητώντας το όραμα του Ελληνικού Τουρισμού».

Ο Σωτήρης Βλάχος, μέλος ΝΕ ΔΗΜΑΡ Κέρκυρας, Πρόεδρος ΟΛΚΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος με θέμα «Η κρουαζιέρα παράγοντας ανάπτυξης – προοπτική».

Ο Απόστολος Κόντης, Μέλος ΝΕ ΔΗΜΑΡ με θέμα «Εξέλιξη Τουριστικής κίνησης στην Κέρκυρα, Υπεύθυνη Συντονισμού Τομέα Τουριστικής Πολιτικής ΔΗΜΑΡ»

Η Ισμήνη Μώρου, μέλος ΝΕ ΔΗΜΑΡ Κέρκυρας, Υπεύθυνη Συντονισμού Τομέα Τουριστικής Πολιτικής ΔΗΜΑΡ με θέμα «Η Κέρκυρα μέσω των Εναλλακτικών μορφών Τουρισμού».

Παρέμβαση έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, Βουλευτής Β' Αθήνας.

Κοινή συνισταμένη των εισηγήσεων, υπήρξε η ανάγκη δημιουργίας κεντρικού στρατηγικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης της χώρας, το οποίο θα προκύψει μέσω πολιτικής και επαγγελματικής συναίνεσης και θα ακολουθηθεί από όλους. Είναι χαρακτηριστικό, το γεγονός ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, δεν είναι σε θέσει ούτε να αναδείξει και να αξιοποιήσει τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που της προσφέρει το πολιτιστικό της παρελθόν ούτε να υπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες του τουρισμού που στηρίζονται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υποδομές.

Keywords
Τυχαία Θέματα