Παγωμένος «καταρράκτης» σε πρόσοψη πολυκατοικίας

17:35 17/4/2013 - Πηγή: TNSite
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν αφήνατε τη βρύση ανοιχτή να «τρέχει» στη μέση του χειμώνα; Μια ερώτηση καθαρά ρητορική μεν (με προφανή οικονομικά και περιβαλλοντικά αντικίνητρα), εκτός κι αν ήσασταν ο Wen Hsu από την πόλη Jilin της Κίνας.

Ο 58χρονος άντρας δημιούργησε έναν παγωμένο καταρράκτη στην πρόσοψη της πολυκατοικίας που διαμένει, αφήνοντας το ζεστό νερό να «τρέχει» καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο Wen Hsu ζει τα τελευταία 35 χρόνια στο συγκρότημα αυτό. Πρόσφατα ενημερώθηκε ότι θα κατεδαφιστεί για να δημιουργηθεί ένα νέο εμπορικό κέντρο. Οι κατασκευαστές κατάφεραν να αγοράσουν

όλα τα διαμερίσματα εκτός από το δικό του, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ο μοναδικός ένοικος σε ολόκληρο το κτίριο.

Καθώς πλησίαζε ο χειμώνας ο Wen άρχισε να ανησυχεί για τη μόνωση των σωληνώσεων νερού που διαπερνούσαν το ακατοίκητο κτίριο μέχρι να φτάσουν στον 7ο όροφο, που είναι το διαμέρισμά του, και ότι θα μπορούσε να μείνει χωρίς τρεχούμενο νερό.

Έτσι προκειμένου να αποφύγει το πάγωμα των σωλήνων σκέφτηκε να αφήσει τη βρύση ανοιχτή, εκτρέποντας το ζεστό νερό που «έτρεχε» συνεχώς στο εξωτερικό του κτιρίου.

«Το έκανα γιατί διαφορετικά δε θα είχα νερό και θα έπρεπε να μετακομίσω. Θέλουν να φύγω από το σπίτι μου, αλλά αυτά που μου προσφέρουν ως αντάλλαγμα δεν είναι αρκετά για να αγοράσω ένα άλλο σπίτι. Αρνούμαι να φύγω. Δεν έχω που αλλού να πάω. Περιμένω να μου κάνουν μια καλύτερη προσφορά. Άλλωστε είναι πολύ μοναχικά πλέον εδώ» είπε ο ίδιος.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα