Τα ζώδια σήμερα 06/06/2013

06:14 6/6/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό εγωισμό. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν έντονα, θα μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις, αν φανείς συνετός και παραγωγικός. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο των Διδύμων σε επηρεάζει

αρνητικά και πρέπει οι συζητήσεις που θα κάνεις, να είναι πάνω από όλα διακριτικές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, φίλε Κριέ, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα, για να περάσεις καλά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά στη ζωή σου μην συνεχίζεις με την ίδια τακτική. Άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και να ξέρεις ότι θα βρεθεί το καλύτερο για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, πολλά θέματα που ήταν στάσιμα στη δουλειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις και στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα δρομολογούνται, με την δική σου ενεργή συμμετοχή.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για σένα, φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από τους Διδύμους και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στον παρελθόν φαινόταν ακατόρθωτα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το πετύχεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις το μέτρο. Προς το βράδυ, θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αγαπητέ Ταύρε, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες. Σε εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα στεφθούν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχε το νου σου για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Η ευελιξία και η διπλωματία που σου χαρίζει η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιό σου, θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, και στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να διώξεις μακριά τις ανασφάλειες που μπορεί να νιώθει. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, με την καλή διάθεση που έχεις σήμερα, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Βάλε μπροστά τη γοητεία σου και δεν θα απογοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά εσύ έχεις άγχος, γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις, να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Καλό θα είναι να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αγαπητέ Καρκίνε, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Θα ανακαλύψεις ότι τα άτομα που ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου. Θέσε τα όριά σου! Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις πως η κατάσταση στα ερωτικά σου σύντομα θα αλλάξει. Η θετική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιό σου και τον Άρη σε ευνοεί ιδιαίτερα και ξαφνικά, θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία, που θα σου αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και εμποδίζουν τα σχέδιά σου και την υλοποίησή τους. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η ζωή σου πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα, αγαπητέ Λέων, προκειμένου να αποκτήσει ασφάλεια και σιγουριά. Φρόντισε λοιπών να ξεκινήσεις από σήμερα, προγραμματίζοντας απλά την μέρα σου. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις ότι στο τέλος, βάζοντας μικρούς και σύντομους στόχους, θα έχεις στην πραγματικότητα οργανώσει μεγάλο μέρος της ζωής σου γενικά. Ξεκίνα από τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές κάνουν και την διαφορά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτήν την Πέμπτη, φίλε Λέων, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, μην αγχώνεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να δεχτείς τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα θα αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση και ότι δεν έχεις κανέναν δίπλα σου να σε στηρίζει, αγαπητέ Παρθένε. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και να συναντήσεις άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν, ιδιαίτερα όσον αφορά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τέτοιου είδους επαφές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του χωρίς υπεκφυγές. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι φτάνει ο καιρός που θα συναντήσεις το ταίρι που ονειρευόσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις τους και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές, ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Προχώρα σήμερα με βάση τη λογική, αγαπητέ Ζυγέ, και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν, με μαθηματική ακρίβεια. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές, μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, λόγω της περίεργης ψυχολογικής σου διάθεσης. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα, αν είσαι Ζυγός. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα αλλά και λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τον χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις αυτήν την Πέμπτη, φίλε Σκορπιέ. Θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σου κάνει καλό. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν και ξεμπέρδευε μια καλή μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, αγαπητέ Σκορπιέ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν. Εσύ που είσαι μόνος σου, κινήσου με ωριμότητα στις αισθηματικές σου επιλογές, για να μπορέσεις να έχεις θετικά αποτέλεσμα. Κι αν τα κάνεις όλα σωστά, ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις θέματα, που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Πρέπει να δεις πρώτα τις υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αυτήν την Πέμπτη σε περιμένουν απρόσμενα νέα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Τοξότη. Οι λύσεις που αναζητάς θα σου έρθουν ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια βιασύνη να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας μία διαφορετική έξοδο ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Τοξότη. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα υπάρξουν λογομαχίες και εντάσεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρόσεξε να μην πέσεις στην παγίδα να εμβαθύνεις σε αναλύσεις, για τα πώς και τα γιατί της αισθηματικής σου ζωής. Καλά θα κάνεις να δεις το παρόν κι ακόμη καλύτερα το μέλλον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν, αν είσαι Τοξότης, κι επιτέλους μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό, αρκεί να είσαι συγκρατημένος και συνετός. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, ο δυναμισμός και η ενέργειά σου θα τονωθούν και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Το βράδυ, καλύτερα να αρκεστείς σε ήρεμες συζητήσεις και χαλαρή ψυχαγωγία, γιατί μην ξεχνάς ότι η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, επιβάλλεται να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, ώστε να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη καθημερινότητά σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ όμορφα… Και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ακολουθήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Αιγόκερε, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι σε θέση να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου ωστόσο, περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά είναι στο χέρι σου να τα βελτιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Υδροχόε, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη από τους Διδύμους, σε γεμίζει με ενεργητικότητα και σε ωφελεί. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, ο ερωτισμός και το σεξαπίλ σου θα είναι τόσο έντονα, που σίγουρα θα φέρουν τη γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Ορισμένες καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς αποδοτικότερα με τους συνεργάτες σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε κάποιες οικονομικές προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, σκέψου τις καλά πριν απαντήσεις.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Μπορείς σήμερα να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο, αγαπητέ Ιχθύ. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές, που σου στέλνει η θετική όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη από τους Διδύμους, η οποία θα σε τονώσει ψυχοσωματικά, και μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και πράγματα δευτερεύουσας σημασίας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθύς, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, φτιάξου, στολίσου, φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό σου και σίγουρα αυτό το βράδυ θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που ανήκεις στους Ιχθείς, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και τις γρήγορες αποφάσεις. Τις αλλαγές που έχεις κατά νου να πραγματοποιήσεις, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, επηρεάζει, συμμετοχή, νέα, διδυμοι, βασεις, επιρροή, λεων, αγχώνεσαι, καιρος, myastro, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, σκοπια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, μιλα, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, προγραμμα, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, φυσικη, αγκαλια, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, απλα, ατομο, βοηθεια, βραδυ, γινει, γνωριμια, γοητεια, δικη, δωσει, ευχαριστο, ευκολα, υπαρχει, εκβαση, εκφρασεις, ενεργεια, εξοδα, επιρροή, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηρεμια, θετικο, ισορροπια, καρκινος, κουτσομπολια, λαθη, λεπτομερειες, λογια, μαζι σου, μακρια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νεα ταξη πραγματων, ξεκινημα, ορια, ωριμοτητα, ωφελει, πεμπτη, περιβαλλον, πνοη, ρολο, σιγουρα, συντομα, σειρα, συμμετοχή, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταση, υλοποιηση, φιλε, φτανει, χερι, χαμογελο, χρωμα, ψυχραιμια, αγορες, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, κοιμασαι, μπροστα, νιωθεις, σωστο, τοξοτη, θεματα, θετικα, ξεχνας
Τυχαία Θέματα