Το φύλλο αγώνα που στέλνει την ΑΕΚ στη Β' Εθνική

07:28 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Σταύρος Τριτσώνης έχει γράψει κάθε λεπτομέρεια για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, γεγονός που καταδικάζει οριστικά και αμετάκλητα την Ένωση σε υποβιβασμό.

Ο Έλληνας ρέφερι αναφέρει μεταξύ άλλων εισβολή οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου φτάνοντας μέχρι τον χώρο των αποδυτηρίων, όπου με καδρόνια και άλλα αντικείμενα επιτέθηκαν κατά ποδοσφαιριστών και παραγόντων των ομάδων. Υπάρχει επίσης αναφορά για τραυματισμό του Λουσέρο ο οποίος διεκομίσθη στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν

οι πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά γράφεται: «Στο 73’ διέκοψα τον αγώνα για 8 λεπτά. Εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου φίλαθλοι που φορούσαν κασκόλ και φανέλες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μετά από ανακοινώσεις και ενέργειες των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδος, οι φίλαθλοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά. Στο 88’ και μετά από επίτευξη τέρματος από την φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΕ Πανθρακικός εκατοντάδες φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος είσηλθαν μαζικά εντός του αγωνιστικού χώρου με πέτρες καδρόνια σίδερα και ότι άλλο έβρισκαν στο πέρασμά τους κυνηγώντας ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων καθώς και εμάς. Όλοι, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, παρατηρητές και όλοι όσοι βρίσκονταν εντός αγωνιστικού χώρου τρέξαμε προς την φυσούνα του γηπέδου. Εκεί δημιουργήθηκε συνωστισμός και αρκετοί φίλαθλοι από αυτούς που εισέβαλαν μας πρόλαβαν και άρχισαν να χτυπούν.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.pamesports.gr

Pamesports.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα