Εδωσε σημεία ζωής

SHOWBIZΕδωσε σημεία ζωήςΠαρασκευή, Μάρτιος 29, 2019 - 21:19

❱❱ Στο Παρίσι η Βέφα Αλεξιάδου, που η μοίρα τη χτύπησε σκληρά

Δύο σημαντικές Ελληνίδες σεφ έδωσαν ραντεβού στο Παρίσι! Η Βέφα Αλεξιάδου, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε από τη μοίρα, έχοντας χάσει με διαφορά μηνών τις δυο της κόρες, Αλεξία και Αντζυ, και η Ντίνα Νικολάου συναντήθηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα, σε μια μέρα γεμάτη συγκίνηση, δημιουργία και κοσμοπολίτικο

αέρα.

Συγκεκριμένα, οι σημαντικότεροι σεφ πολυβραβευμένων βιβλίων γαστρονομίας ανά τον κόσμο βρέθηκαν στο Παρίσι για το Gourmand World Summit, παραδίδοντας μαθήματα ευ ζην, σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε από την UNESCO.

Σε κλίμα εγκαρδιότητας

Ανάμεσά τους και οι δικές μας κορυφαίες μαγείρισσες, οι εκδόσεις των οποίων βραβεύτηκαν πολλές φορές από διεθνείς οργανισμούς βιβλίων.

Μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας, οι δύο γυναίκες συνομίλησαν επί ώρα, ενώ η Ντίνα Νικολάου προσκάλεσε τη Βέφα Αλεξιάδου στο εστιατορείο «Evi Evane», το οποίο διατηρεί στο Παρίσι με την αδελφή της Μαρία. Η καταξιωμένη σεφ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της βλέποντας την κυρία Βέφα, με την οποία γνωρίζεται πολλά χρόνια, καθώς υπήρξε αγαπημένη φίλη της κόρης της, Αλεξίας. Τις δύο Ελληνίδες «ένωσε» o ιδρυτής και πρόεδρος των Gourmand World Cookbook Awards (παγκόσμια βιβλία γαστρονομίας) Edouard Cointreau.

Ο ίδιος, άλλωστε, δεν έχει κρύψει τη λατρεία του για την ελληνική κουζίνα αλλά και για τις δύο σημαντικές κυρίες της γαστρονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα