Εγώ και η Ζέτα

SHOWBIZΕγώ και η ΖέταΣάββατο, Απρίλιος 13, 2019 - 15:00

❱❱ Ο Χατζηγιάννης μίλησε για τα δέκα χρόνια δίπλα στη Μακρυπούλια, τη ζήλια και τον «χωρισμό» τους

«Με τη Ζέτα είμαστε οικογένεια» δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια σπάνια εξομολόγηση καρδιάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής

και η όμορφη πρωταγωνίστρια και παρουσιάστρια θα συμπληρώσουν του χρόνου μια δεκαετία κοινής πορείας.

Εκείνος, λοιπόν, εξήγησε δημόσια πώς αυτή η σχέση διαμόρφωσε το είναι του. «Αμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς.

Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός, όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε επίσης στη ζήλια που συνήθως... τρώει τα ζευγάρια. «Η ζήλια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη. Η μεγάλη δόση βλάπτει. Τη χρησιμοποιώ, αλλά σε μικρές δόσεις» τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Fake news

Οσο για τον πρόσφατο «χωρισμό» του από τη Ζέτα Μακρυπούλια, που αποδείχτηκε... fake news, ο Κύπριος καλλιτέχνης δεν απέφυγε να τοποθετηθεί: «Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης ή μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα» σημείωσε.

Μιλώντας στο «People» ο Χατζηγιάννης απάντησε και στην ερώτηση αν φοβάται τη δέσμευση που έχει κωδική ονομασία «γάμος». Τι απάντησε; «Ολα είναι μέσα στη ζωή και μου αρέσει να είναι αυθεντικά, αντίθετα με τους κωδικούς και τους κώδικες».

Keywords
Τυχαία Θέματα