Η Οικονομάκου, σκέτος πειρασμός

13:30 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«ΑΘΗΝΑΑΑ»Η Οικονομάκου, σκέτος πειρασμόςΤετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 13:28

Κάθε χρόνο οι αναγνώστες του «Sport's Illustrated», του γνωστού αμερικανικού περιοδικού, περιμένουν με αγωνία το συλλεκτικό τεύχος με τα καλλίγραμμα κορίτσια, τα οποία φωτογραφίζονται με τα μπικίνι τους.

Αντίστοιχα, στην Ελλάδα οι χρήστες του Instagram αδημονούν για τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία μετατρέπει

τον προσωπικό της λογαριασμό σε... κατάλογο με μαγιό.

Η σέξι ηθοποιός, η οποία κάνει τα τελευταία χρόνια διακοπές διαρκείας κυρίως στη Μύκονο, αφού εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύντροφός της Φίλιππος Μιχόπουλος, εμφανίζεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που αναρτά ως επί το πλείστον με μπικίνι, ολόσωμα ή και τρικίνι (κάτι μεταξύ στο πρώτο και το δεύτερο), σε όλα τα χρώματα και τα prints.

Από φέτος, μάλιστα, που απέκτησε και τη δική της σειρά κοσμημάτων και αξεσουάρ, η παρουσία της με swimwear είναι ακόμη πιο έντονη, αφού τα μαγιό της γίνονται ο «καμβάς» πάνω στον οποίο τα παρουσιάζει.

Φυσικά, οι «δροσερές» φωτογραφίες της αποσπούν χιλιάδες likes (άλλωστε έχει πάνω από 360.000 followers!) και ακόμη περισσότερα σχόλια, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Φέτος, επίσης, έχει κάθε λόγο να είναι ακόμη πιο χαλαρή, αφού έχει ήδη κλείσει συνεργασία για τον χειμώνα, ως πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου», στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Αθηνά Οικονομάκου, φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό, αναστατώνει το διαδίκτυο:

Keywords
Τυχαία Θέματα