Μετά τον Μπλουμ ολοτσίτσιδος και ο Μπίμπερ!

13:00 8/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜετά τον Μπλουμ ολοτσίτσιδος και ο Μπίμπερ!Δευτέρα, Αύγουστος 8, 2016 - 12:59

Ο Καναδός ποπ σταρ τα πέταξε όλα στη Χαβάη, με τις θαυμάστριές του να... παραληρούν στο διαδίκτυο

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις «αποκαλύψεις» του Ορλάντο Μπλουμ ο Τζάστιν Μπίμπερ αδιαφόρησε για την ύπαρξη καμερών και εμφανίστηκε όπως τον γέννησε η μαμά του -ή, τέλος πάντως, περίπου όπως τον γέννησε- προκαλώντας ντελίριο

στο διαδίκτυο, καθώς οι «μπιμπερίτσες» τα έδωσαν όλα.

Κι αυτό το «όλα» ήταν τόσο έντονο, ώστε δεν δίστασαν σε κάποιες από τις φωτογραφίες να κάνουν photoshop προκειμένου να «μεγαλώσουν» τα προσόντα του αγαπημένου τους. Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία, αφού πολλοί και πολλές θυμήθηκαν τον πόλεμο με τον Ορλάντο, όταν οι δύο άντρες έφτασαν κοντά στο να «αγκαλιαστούν», το 2014, και τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι.

Αιτία για την οργή του Μπλουμ ήταν σχόλια του Μπίμπερ για την πρώην σύζυγο του πρώτου, τη Μιράντα Κερ. Ο καβγάς έγινε στην Ιμπιζα και σε βίντεο που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ο Μπλουμ φαινόταν να προσπαθεί να ρίξει μπουνιά στον Μπίμπερ, αλλά να αστοχεί. Λίγο αργότερα ο «μικρός» είχε ανεβάσει post στο ίντερνετ εμφανίζοντας τον Μπλουμ δήθεν να κλαίει που αστόχησε. Φήμες λένε πως ο Μπλουμ «εξερράγη», όταν ο Μπίμπερ τού ψιθύρισε πως είχε κοιμηθεί με την Κερ.

Ανεξάρτητα από το αν ο πόλεμος καλά κρατεί ανάμεσα στους δυο τους, η ουσία είναι πως ο Μπίμπερ τα πέταξε όλα γνωρίζοντας πως τον βλέπουν. Εχοντας παρέα το μοντέλο Σαχάρα Ρέι, με την οποία φημολογείται πως είναι ζευγάρι, και άλλα μοντέλα από την Αυστραλία, βούτηξε στα νερά της Χαβάης.

Και μπορεί εκείνος να ήταν σε διακοπές, η Ρέι όμως βρισκόταν εκεί για δουλειά, όπως γράφει η εφημερίδα «New York Daily News», που δημοσίευσε πρώτη τις φωτογραφίες του ζεύγους. Αυτό λοιπόν που έκανε ο Μπίμπερ ήταν να βουτήξει στο νερό για να λάβει μέρος στο κομμάτι της φωτογράφισης, στο οποίο δεν ήταν υποχρεωτικό να φοράει κανείς οτιδήποτε.



Οι γυμνές πόζες του Καναδού ποπ σταρ έκαναν ακόμα μία φορά υπερήφανο τον μπαμπά του, Τζέρεμι, ο οποίος δεν δίστασε να εκφραστεί μέσα από τα social media. «Το αγόρι μου» έγραψε γεμάτος καμάρι ο 41χρονος πατέρας και πρόσθεσε ένα emoji που έδειχνε έναν κάκτο, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για τα προσόντα του γιου του. Λίγο αργότερα πάντως το σχόλιο σβήστηκε. Την προηγούμενη φορά που είχαν διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες του Τζάστιν Μπίμπερ ο πατέρας του είχε γράψει πόσο υπερήφανος είναι για τον γιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα